<

Csatlakozz Kézműves Facebook csopportunkhoz ahol megoszhatod termékeid és ötleteid vagy tanácsot kérhetsz.

Gyakran Ismételt Kérdések

Termékeket csak házhozszállítással lehet megrendelni. Személyes átvétel pillanatnyilag nincs. Boltunkban csak nagykereskedőket szolgálunk ki. Webshopban megrendelt rendelést nem lehet átvenni. Postaköltség 30kg-ig 3050ft bruttó Sprinter futárszolgálat kézbesíti.

Az e-shopunkban mindenki vásárolhat. Az adószámmal rendelkezők (nagykereskedők, készítők) rendelhetnek nagy tétel esetén nagykereskedésünkből a kellekker@kellekker.hu címen. Ebben az esetben csak a nagykereskedői kiszerelésben tudjuk kiszolgálni vevőinket nagykeráron. A nagykereskedésünkbe 508 ft bruttó a regisztrációs díj.

Terméket csak postai úton lehet visszaküldeni amennyiben szeretne elállni a vásárlástól. Terméket csak hiánytalan állapotban tudunk visszavenni. Kérem, jelezze e-mailben ( info@rovidarumeteraru.hu ) ,ha terméket szeretne visszaküldeni.

Méteráru termékeink tekercsekből vannak, lemérve az ön személyre szabott igénye szerint tehát nem tudjuk visszavenni a 14 napos elállás keretein belül, kivétel, ha egész tekercset vásárolt.

A termék visszaküldési díja a vásárlót terheli!

A csomagba legyen benne az elállás oka vagy a probléma oka és milyen megoldást szeretne rá. Továbbá az elérhetősége.

Cím: 1089 BP Kőris utca 22


Üzletünk nagykereskedésre van specializálva, de a nagy igényre való tekintettel nyitottunk egy webshop-ot magánszemélyek részére. Termékeinket nagy kiszerelésekből szereljük ki vagy tekercsekből vágjuk le. A rendelt tétel mindig a kiszerelt mennyiség szerint vagy annál nagyobb mennyiségben van küldve:

Például 20m szalag rendelésénél ahol az egység 10m a 20m szalag egyben lesz csomagolva. Így a vevő könnyedén kiszabhatja magának a mennyiséget.

A visszaigazoló e-mailben megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat. Az összeg beérkezése után postázzuk a csomagot.

-->