Árnyékoló Háló gyakran ismételt kérdések.

Mire jó az Árnyékoló Háló?

Árnyékoló háló rendkívül felhasználása rendkívül széles körű. Elsősorban kerítésekre rakják fel, hogy megakadályozzák a belátást, de emelet rendkívül jó a szél felfogására és gyomnövények magjainak blokkolására. Azzal hogy befedtük kerítésünket egy sokkal ideálisabb atmoszférát és klímát teremtünk növényiknek a kertben.

A haló vízszintesen is felhelyezhető így védelmet nyújt a nap ellen és más károkozóktól (pl. madarak) Sokan felrakják + védelemnek nádtetőre is.

Növények köré kiváló télisítésnél hogy megvédje őket a fagykároktól. Növénytermesztésnél hasznos, mert az árnyékoló alatt kedvezőbben alakul a léghőmérséklet, kisebb az éjszakai és a déli hőmérséklet közötti ingadozás, és magasabb a levegő páratartalma.

Melyik a jó belátásgátló háló?

A kerítés háló élettartamát 2 tényező befolyásolja a legjobban. A vastagsága és az UV védelme. Az erős jó minőségű belátásgátló hálók vastagsága 180G. Ezek tudnak biztosítani 90-95% belátás elleni védelmet és nagyobb szeleket is kibírnak szakadás nélkül. Az ez alatt lévő vastagságok nem képesek ekkora árnyékolásra. Az UV védelem a másik elengedhetetlen forrása a hosszú élettartalomhoz. A dupla UV védelem képes 5 évig is kibírni a megpróbáltatásokat.

Milyen színű és széles belátásgátló hálók vannak?

180cm-es és 150cm-es Hálókat forgalmazunk Szürke és Zöld színben.

Mennyi kerítés Hálót vegyek?

Midig érdemes rászámolni az adott mennyiségre mert véletlen balesetek mindig történek és ahogy írtuk rendkívül széles körben felhasználható a termék.

Hogy rögzítsem az árnyékoló hálót?

A belátásgátló háló szélén megtalál direkt erre a célra fejlesztett erősített szélket lukakkal. Ebbe áttud fűzni gyorskötőzött vagy drótot a rögzítéshez. Érdemes minél több ponton rögzíteni, mert így védettebb lesz a háló a széllel szemben.

Milyen belátásgátlót ajánlunk?

Hosszú évek kutatómunkája és saját bőrünkön tapasztalt rossz minőségű Árnyékoló hálók után… Létrehoztunk egy saját gyártású 180G vastag dupla UV réteggel ellátott belátásgátló hálót. Olyan terméket szerettünk volna, amit mi is szívesen kirakunk otthon és nem kell egy év múlva újat felrakni. Termékünk teljes mértékben megvéd a belátástól és hosszú élettartamot biztosít.

Mennyibe kerül az árnyékoló háló?

Nálunk midnegy meilyik színt választod ugyan annyiba kerül?

150cm: 23250 Bruttó- 40m

180cm: 27700 Bruttó- 40m

Mennyi a postaköltség?

Ha egész tekercset vásárol INGYEN POSTÁZZUK! Ez csak belátásgátló háló termékünkre vonatkozik egész tekercs vásárlásánál.

Hol tudom megrendelni a terméket?

Webshopunkban az alábbi linken megtudja rendelni árnyékoló hálónkat

180cm/40m

150cm/40m

.