Tekintse meg tépőzár kínálatunkat webshopunkban!

A varható tépőzár napjaink egyik fontos, ma már nélkülözhetetlen oldható záró vagy rögzítő eleme. Ruházati termékeken, háztartási és lakástextíliákon, bőrdíszmű árukon, cipőkön, gyógyászati eszközökön, csomagolásokon, járműveken és sok más helyen is alkalmazzák gyors, tartós, biztos megfogású zárásra, kézzel oldható nyitásra, kisebb-nagyobb tárgyak oldható rögzítésére.

Színkártya


Tekintse meg 5000Y cérna kínálatunkat webshopunkban!

Széles-körben használt első osztályú poliészter cérna. Mint a többi termékünk ez is TFO minőség ami annyit tesz,hogy több szilikonnal van ellátva mint az átlagos cérnák. Ennek köszönhetően nem szakad nem bolyhosodik és meggyorsítja a munkafolyamatot. vastagása 40/2 (120-as).Felhasználási területek: Ruhaipar,Divatáru,Munkaruha,

SzínkártyaTekintse meg folyóméteres cipzár kínálatunkat!

Folyóméteres Cipzár Rt10. A spirál szélessége 7 mm. Szalag szélessége 3,1 cm. Az általunk kínált cipzárak erősek, sűrű szövésűek, a spirál egyenletes bennük és színtartóak. Káros anyagoktól mentes YKK minőségnek megfelelő cipzár. SCN technológiának köszönhetően gyorsítja, a munkafolyamatot mivel gyorsabban tudjuk ráhúzni a cipzár kocsit. Ezen felül mind a két oldalról felrakható húzózár és erősítet vászonnak köszönhetően könnyen varható.

Színes cipzár húzó/kocsi Rt-10 cipzárhoz. Színben és méretben illenek az Rt-10-es folyóméteres cipzárunkhoz.

Színkártya cipzár Színkártya cipzárkocsi
Tekintse meg szatén szalag kínálatunkat!

Dekorációs egyoldalú szatén szalag
Használata: virágcsokrok koszorúk díszítésére, csomagolás, szegés Használhatjuk ajándék csomagoláshoz. A színskálát megtalálja a színkódok gomb megnyomásával. Több, mint 15 színben és 4 vastagságban megvásárolható.
• Szélesség: 6mm,10 mm,20mm,25mm
• Összetétel:100% poliészter
• Technikák:aranzsálás,dekoráció készítés,virágkötészet

Szatén szalag 10mm színskála Szatén szalag 18mm színskála