Gyakran Ismételt Kérdések

Termékeket csak házhozszállítással lehet megrendelni. Személyes átvétel pillanatnyilag nincs. Boltunkban csak nagykereskedőket szolgálunk ki. Webshopban megrendelt rendelést nem lehet átvenni. Postaköltség 30kg-ig 3050ft bruttó Sprinter futárszolgálat kézbesíti.

Az e-shopunkban mindenki vásárolhat. Az adószámmal rendelkezők (nagykereskedők, készítők) rendelhetnek nagy tétel esetén nagykereskedésünkből a kellekker@kellekker.hu címen. Ebben az esetben csak a nagykereskedői kiszerelésben tudjuk kiszolgálni vevőinket nagykeráron. A nagykereskedésünkbe 508 ft bruttó a regisztrációs díj.

Terméket csak postai úton lehet visszaküldeni amennyiben szeretne elállni a vásárlástól. Terméket csak hiánytalan állapotban tudunk visszavenni. Kérem, jelezze e-mailben ( info@rovidarumeteraru.hu ) ,ha terméket szeretne visszaküldeni.

Méteráru termékeink tekercsekből vannak, lemérve az ön személyre szabott igénye szerint tehát nem tudjuk visszavenni a 14 napos elállás keretein belül, kivétel, ha egész tekercset vásárolt.

A termék visszaküldési díja a vásárlót terheli!

A csomagba legyen benne az elállás oka vagy a probléma oka és milyen megoldást szeretne rá. Továbbá az elérhetősége.

Cím: 1089 BP Kőris utca 22


Üzletünk nagykereskedésre van specializálva, de a nagy igényre való tekintettel nyitottunk egy webshop-ot magánszemélyek részére. Termékeinket nagy kiszerelésekből szereljük ki vagy tekercsekből vágjuk le. A rendelt tétel mindig a kiszerelt mennyiség szerint vagy annál nagyobb mennyiségben van küldve:

Például 20m szalag rendelésénél ahol az egység 10m a 20m szalag egyben lesz csomagolva. Így a vevő könnyedén kiszabhatja magának a mennyiséget.

A visszaigazoló e-mailben megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat. Az összeg beérkezése után postázzuk a csomagot.

-->