Tekintse meg Ponyva anyag kínálatunkat webshopunkban!

PVC ponyva anyagokat mára már széles körben használják, mint napellenzők, teherautó ponyva, sátrak, transzparensek készítésére. Kínálatunkba kapható felsőkategóriás ponyva anyag kiváló élettartammal bírnak.

A következő linken összefoglaló információkat tudhat meg ponyvainkról itt .

Szélesség: 2,5m

Hosszúság: 1m ami 2,5m széles

Vastagság: 630 és 670 GSM

Színek: Fekete, Sötét zöld, Sárga, Narancs, Sötétkék, Medence kék, Szürke Fehér,Bézs,Pezsgő,Piros,Ezüst,Mogyoró

Ponyva 630G Ponyva 670G Ponyva Piros
Ponyva Ezüst terasz fólia

Tekintse meg gyöngyvászon kínálatunkat webshopunkban!

Gyöngyvászon (PTP/Kordúra) 600D szövet már világszerte elismert termékként van nyilvántartva. Gyártok nagy része választja ezt az anyagot olyan termékeikhez ahol a magas állóképesség és tartósság fontos. Mivel termékeink szívósak ezért kivallóak táskák , kültéri felszerelések, sátrak, katonai vagy vadász felszerelések, kárpitok gyártáshoz Stílusos, Tartós és kivételes szilárdság-tömeg arány,Kültérire és Beltérre is felhasználható Sima gyöngyvászonon át a műbőr hatásu gyöngyvászonig megtalálja a szövetes Kordúra-ánkat ami az egyik legkedveltebb klasszikus Gyöngyvásznunk , bármilyen célra felhasználható.

Színkártya 600D Színkártya 420D


Napvitorla színkártya


Tekintse meg Árnyékoló Belátásgátló Hálóinkat webshopunkban!

Segítség Árnyékoló Háló vásárlásához- CLICK

Kerítésre rögzíthető háló, amely csökkenti a kerítésen történő átlátást. Teraszok, kertek, építési területek vagy akár játszóterek elkerítésére.

Speciális HDPE anyagból készült, mely UV stabilizátorok hozzáadásának köszönhetően nagymértékben ellenáll a nap károsító hatásának. Felhasználható belátásgátlásra függőlegesen, illetve árnyékolónak vízszintesen.

Könnyen alakítható vágható és felszerelhető.

 • Szélleség: 150cm/180cm
 • Színe: Sötét Zöld
 • HDPE UV álló anyag
 • 90% árnyékolás
 • 180G/m2 súly
 • Mérete 1,5 X 40m
 • Dupla UV réteg 10 év élettartam
 • vízszintesen (előtetőre, pergolára) szerelve kb. 95%-ban árnyékol
 • Csökkenti a por mennyiségét
 • Megállítja a gyomok terjedését széllel
 • Napvitorlának is használható

Belátásgátló hálók HDPE napvitorla háló


Vásroljon munkaruhaszövetet webshopunkban!

Munkaruha Vászon az egyik legkeresettebb munkaruha szövetünk. Arra fejlesztették ki, hogy megfeleljen a szigorú teljesítmény kritériumoknak és ipari mosásoknak. Rendkívül tartós és strapabíró és elegáns megjelenést biztosít sok mosás után is. Ötvözi a pamut és a poliészter szál kedvező tulajdonságait.

Színkártya 245G 65/35 Színkártya 300G 50/50


Színkártya 300G 100% pamut Színkártya 280G 100% pamut


Tekintse meg tépőzár kínálatunkat webshopunkban!

A varható tépőzár napjaink egyik fontos, ma már nélkülözhetetlen oldható záró vagy rögzítő eleme. Ruházati termékeken, háztartási és lakástextíliákon, bőrdíszmű árukon, cipőkön, gyógyászati eszközökön, csomagolásokon, járműveken és sok más helyen is alkalmazzák gyors, tartós, biztos megfogású zárásra, kézzel oldható nyitásra, kisebb-nagyobb tárgyak oldható rögzítésére.

Színkártya


Tekintse meg 5000Y cérna kínálatunkat webshopunkban!

Széles-körben használt első osztályú poliészter cérna. Mint a többi termékünk ez is TFO minőség ami annyit tesz,hogy több szilikonnal van ellátva mint az átlagos cérnák. Ennek köszönhetően nem szakad nem bolyhosodik és meggyorsítja a munkafolyamatot. vastagása 40/2 (120-as).Felhasználási területek: Ruhaipar,Divatáru,Munkaruha,

SzínkártyaTekintse meg folyóméteres cipzár kínálatunkat!

Folyóméteres Cipzár Rt10. A spirál szélessége 7 mm. Szalag szélessége 3,1 cm. Az általunk kínált cipzárak erősek, sűrű szövésűek, a spirál egyenletes bennük és színtartóak. Káros anyagoktól mentes YKK minőségnek megfelelő cipzár. SCN technológiának köszönhetően gyorsítja, a munkafolyamatot mivel gyorsabban tudjuk ráhúzni a cipzár kocsit. Ezen felül mind a két oldalról felrakható húzózár és erősítet vászonnak köszönhetően könnyen varható.

Színes cipzár húzó/kocsi Rt-10 cipzárhoz. Színben és méretben illenek az Rt-10-es folyóméteres cipzárunkhoz.

Színkártya cipzár Színkártya cipzárkocsiTekintse meg szatén szalag kínálatunkat!

Dekorációs egyoldalú szatén szalag
Használata: virágcsokrok koszorúk díszítésére, csomagolás, szegés Használhatjuk ajándék csomagoláshoz. A színskálát megtalálja a színkódok gomb megnyomásával. Több, mint 15 színben és 4 vastagságban megvásárolható.
• Szélesség: 6mm,10 mm,20mm,25mm
• Összetétel:100% poliészter
• Technikák:aranzsálás,dekoráció készítés,virágkötészet

Szatén szalag 10mm színskála Szatén szalag 18mm színskála