Tekintse meg Árnyékoló Belátásgátló Hálóinkat webshopunkban!

Segítség Árnyékoló Háló vásárlásához- CLICK

Kerítésre rögzíthető háló, amely csökkenti a kerítésen történő átlátást. Teraszok, kertek, építési területek vagy akár játszóterek elkerítésére.

Speciális HDPE anyagból készült, mely UV stabilizátorok hozzáadásának köszönhetően nagymértékben ellenáll a nap károsító hatásának. Felhasználható belátásgátlásra függőlegesen, illetve árnyékolónak vízszintesen.

Könnyen alakítható vágható és felszerelhető.

  • Szélleség: 150cm/180cm
  • Színe: Sötét Zöld, Antracit
  • HDPE UV álló anyag
  • 90% árnyékolás
  • 180G/m2 súly

Belátásgátló hálók


Tekintse meg 2019-es Termékkatalógusunkat!

2019-es Katalógus Letöltés- CLICK

Tokio Technical Fabric termék család fő célja,hogy a felgyorsult világunkban olyan alapanyagokat készítsen, amelyek gyorsan és egyszerűen felhasználhatók. A XXI században a gépi technológia rohamos fejlődésen ment át de az alapanyagok nem tartották ezt a tempót. Fontos, hogy első osztályú eszközökhöz a megfelelő anyagot használjuk, ezért ajánljuk teljes szívvel termékeinket amelyekkel könnyű dolgozni és hosszú élettartammal rendelkeznek. A másik fontos kritérium, aminek kihívás volt megfelelni az a DIY vagy másképp mondva a szabad otthoni felhasználásra is alkalmazható ipari minőségű anyagok. Tokio Technical Fabric fontos céljának tűzte ki ezt a paraméter, hogy ne csak a hozzáértő kéz, hanem egy teljesen amatőr felhasználó is tudjon bánni az anyagainkal. Termékeinket egyaránt használhatják iparosok vagy hétvégi harcosok,mert amit magunk csinálunk az mindig egy jobb érzéssel tölt el.